EL RETROBAMENT: RETROBANT-NOS, retrobem la CALMA.

Què ens suggereix la idea de RETROBAR-NOS? Amb quines sensacions relacionem aquest retrobament intern que tothom desitja?

Perquè ens vingui tan de gust reconnectar amb nosaltres mateixos/es, cal que acceptem que sovint n’estem desconnectats/des…  Com ens sentim si acceptem això?

I, tot el temps que no estem connectats/des a nosaltres mateixos/es, ON o A QUI estem connectats/des? D’on o de qui ens hem de desconnectar per a poder retrobar l’essència pròpia?

QUI sentim que SOM quan ens desconnectem de nosaltres mateixos/es? En QUI ens convertim? Quins beneficis ens aporta i quins perjudicis ens comporta?

QUI intuïm que seríem, de manera NATURAL, si ens retrobéssim internament? Quins beneficis ens aportaria i quins perjudicis ens comportaria mantenir el contacte amb QUI realment som de manera voluntària, decidida i estable?

QUI volem ser?

En quin moment ens hem perdut? De quina manera?

Què cal fer per poder-nos retrobar? Quines decisions s’han de prendre? A què haurem de plantejar-nos renunciar? Quins seran els impediments que ens trobarem a l’hora de retrobar-nos?

La CALMA és a la sensació que ens rep quan ens centrem en nosaltres mateixos/es i prenem consciència de la nostra pròpia existència.  La CALMA és el fons de pantalla, la base sobre la qual es construeix la VIDA en llibertat. De la mateixa manera que quan sobrevivim en NECESSITAT, el fons de pantalla habitual, la base de la nostra experiència és la POR i, a sobre d’ella només comptem amb la resta d’EMOCIONS BÀSIQUES.

La calma ens obre la porta cap a la descoberta del nostre interior i ens dona la base per explorar i experimentar TOT allò que, DE MANERA NATURAL, cada un/a de nosaltres ÉS.

I per disposar de la calma, és imprescindible que ens retrobem internament amb nosaltres mateixos/es.

Això és el que treballarem en l’intensiu del 21 de setembre de 2024: reflexionarem junts/es sobre les respostes a totes les preguntes plantejades i explorarem la possibilitat de retrobar-nos per disposar de la calma a voluntat i poder gaudir d’ella.

Confio que us vingui de gust acompanyar-me en aquesta reflexió per seguir aprenent plegats/des. Us hi espero!!

Dolors.

Juliol 2024.