Íngrid Torra

El meu nom és Íngrid Torra i Gabarra, vaig néixer a Lleida l’any 1996 i, des d’aleshores, m’ha donat temps de graduar-me en Psicologia i en Educació Primària. Aquesta fusió de coneixements que connecten els aspectes didàctics amb els psicològics em permet tenir una visió àmplia i oferir un servei més específic i personalitzat adaptant-me així a les necessitats de cada persona, en qualsevol moment de la vida.

I per a oferir un major ventall d’opcions m’he especialitzat en Psicologia General Sanitària a través del Màster oficial corresponent. Completen la meva formació fins a dia d’avui una Diplomatura en Neurociència, cursos d’especialització en Teràpia Sistèmica, un Postgrau en Educació Emocional i Benestar i també formació en Mindfulness.

Ha estat a mesura que he anat sentint que hi havia àmbits que m’interessaven i podien ajudar-me a oferir un millor servei, he anat cercant el coneixement en llocs diversos, des de Lleida, a les illes Canàries, fins a Barcelona o Argentina.
 
Per altra banda, considero que una de les meves fonts de coneixement i experiència ha estat la Dolors. La conec des de que jo era una nena. Ella m’ha introduït en l’àmbit de la Intel·ligència i de l’Educació Emocional i he après al seu costat com el fet de millorar les competències emocionals afavoreix el benestar de les persones. I sobretot he pogut experimentar com canviant la gestió d’aquestes emocions he trencat límits, m’he descobert, respectat i estimat a mi mateixa.

En resum, proporciono serveis d’atenció psicològica centrats en la gestió, l’autoconeixement i la consciència emocional, destinats a infants, adolescents i adults. A més, ofereixo teràpia amb un enfocament més específic cap a l’àmbit clínic i sistèmic. La meva oferta integra la meva experiència professional, acadèmica i personal com a força impulsora per provocar canvis significatius en les vides de tots/es aquells/es que estiguin disposats a abraçar el seu propi creixement i benestar. Estic aquí per acompanyar i donar suport en aquest viatge cap a una vida més conscient, més plena i més satisfactòria.

xxx